Hoffmans äventyr, Karin H vandringsböcker

Karin Hoffman är en kvinna som skrivit många böcker om vandringar i Skåne. Det har varit till mycken hjälp för mig med flera som lägger upp turer och vill variera dem, allt för gruppernas omväxling. Då är det väldigt bra att någon varit och rekognoserat okända marker. Man vill ju inte gärna ta ut en grupp på ställen där man tvingas vända på stigar och vägar för att det är stopp. Det tröttnar man på rätt snabbt. Och det finns inte tid att själv kolla upp områden när man jobbar heltid. Tack för det, Karin.

För att lättare hitta lämplig tur i ett område jag vill besöka har jag gjort en sammanställning i Excel över alla Karins turer. Den finns under fliken Vandringar, Skåne. När du har den i Excel så är det lätt att söka på t ex ortsnamn i redigera-menyn och se vad det finns för turer i närheten av den sökta orten.

Bild: Jag tog ut en del av mina arbetskamrater på en vandring mellan Glumslövs tågstation och Landskrona en måndag eftermiddag mellan kl 15 och 19, mycket uppskattat och lätt ordnat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *