>Härliga Haväng samt Drakamöllan, 22-23 augusti 2009

>
Ska jag göra en tio-i-topp-lista över fina platser i Skåne så hamnar Haväng överst!
Istället för sommarstuga med allt vad det innebär i tvång har vi valt att tillbringa ett par helger på vandrarhemmet i Haväng varje år. Det är så rogivande på den kringbyggda gården med sin kullerstenslagda gårdsplan, värdparet brinner för sitt jobb, naturen runtomkring är rogivande/meditativ och mycket mer.

Denna helg kom vi sent iväg och gick bara lite på Ravlundafältet på lördagen och på söndagen gick vi längs havet till Kivik och på tillbakavägen upp över marknadsfältet, genom skogen bakom Vitemölle och sen längs den underbara stranden. Innan vi lämnade Österlen gick vi en runda på tre km i naturreservatet Drakamöllan, några km norrut. Det skulle också kunna hamna på topplistan i Skåne. Ljungen blommar, värmen ligger kvar, inte en människa!

Hit återvänder man gärna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *