Vandring längs Råån och landborgspromenaden till Helsingborg, juli 2013

Härliga grönområden

Härliga grönområden

Dagens färdledare, B-O Tegmalm, skrev så här: Vi följde vandringsleden från Gantofta till Raus och gick sen på Skåneleden till Råå. Här strosade vi runt, tog lunch på Rausings plats, gick över Landskronavägen och letade oss upp till Landborgspromenaden i Ättekulla via den cykelstig som går över järnvägen. Sen passeras Jordbodalen och Ramlösaparken nås. Där strövade vi också runt, drack brunn och satt och vilade. Vi följde leden in till Kärnan och sen ner till Hälsovägen, över denna och upp till Vikingsbergsparken. En liten bit längre fram tog vi av neråt branten och ner till järnvägen. Väl framme vid Bo-99-husen gick vi längs hamnen.

Från Råå till Sofiero

Från Råå till Sofiero

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *