>Inlinesturer kring Lund i augusti 2009

>
Sveriges bästa inlinesområde?
Titta på bilden med de inritade inlinesturerna på kartan. De flesta turerna är på mycket slät mark, övriga kan ha en eller annan mindre backe. Asfalten är mycket bra på de flesta cykelvägar och mindre vägar, det kan vara någon enstaka bit som har lite skrovlig asfalt.
En augustikväll tog vi Lund, Lackalänga, Furulund, Kävlinge, Hög, Borgeby, Bjärred, Flädie, Lund. Det var en tur på 33 km som tog nästan tre timmar med pauser för att se på naturen och inta lite mat och dryck. Turen följer Kävlingeåns dalgång och går nästan enbart på fina cykelvägar. Genom Hög har i år lagts ny cykelväg, det tackar vi för!
En annan tur var från Lund över Staffanstorp och småsamhällena söder om, dvs Grevie, Önsvala och Beden och sen tillbaka till Lund.
Förra veckan startade vi vid Skandic hotell i Lund och körde längs Dalbyvägen, genom Dalby, bil- och cykelvägen till Staffanstorp och sen fina cykelvägen till Lund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *