Över stock och sten på Österlen, maj 2013

Rörums backar

Rörums backar

Vandring Stenshuvud över Knäbäckshusen, Rörum, Skräddaröd, Vik och kusten tillbaka. Bedövande vackert, otrolig natur. Det går knappast att finna något liknande i Europa, jag har inte sett det i varje fall. 13 tappra vandrare från SIK som bitvis fick kämpa lite över ett kalhygge och över nedfallna träd på stranden vid Vik där erosionen gått hårt åt kusten i vinter. ”Förr var det barnen som kom hem leriga, nu är det vi” som Karin sa sen hon kanat nerför slänten för att komma vidare. Men vårblommor, nyutsprungen bok, sol, böljande backar och porlande bäckar förgyllde vår dag.

Vid Rörum efter Knäbäckshusen

Vid Rörum efter Knäbäckshusen

Nerför Rörums backar mot fallen

Nerför Rörums backar mot fallen

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *