Fina Falsterbo

En vandring över sanddynsområdet i Falsterbo är fint! Vi var en grupp som i måndags kväll gick en tur från Strandbaden österut på sandreveln till lagunen med tanke att vada över och gå till Ljunghusens golfbana. Det såg alltför djupt ut i vattnet och kanske lite strömt så vi avstod, vi är inte ungdomar längre!

Längst ut på reveln mot lagunen och Skanörs ljung

Längst ut på reveln mot lagunen och Skanörs ljung

Det är en säregen natur här. Reveln i sig är speciell. En kväll sent i augusti innebär ett rikt fågelliv och klar luft. Vi hade tur att få sol denna regniga period av augusti. På vägen tillbaka gick vi längre in på land och kom då genom den blommande ljungen. En mycket fin kväll!

P1090712

Utanför Ljungens camping

Utanför Ljungens camping

Falsterbo

Falsterbo

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *